Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z debaklu do přestřelky.

24. 8. 2016

Hráno v neděli 21.8.2016 od 17.00 - hřiště Kroučová.

Hokejový výsledek vykrystalizoval ze zápasu dvou rozdílných poločasů. Matný výkon v první půli byl z naší strany plný chyb, nedůsledností a nedůrazu, ale i neproměnění několika slibných příležitostí. Po 40. min. (5 : 0) to vypadalo na pěkný debakl.

Druhá půle byla jako nebe a dudy. Soupeře jsme dostali pod drtivý tlak, vymazali jeho rychlonohé útočníky Husáka a Trkala, kteří si v prvním dějství doslova dělali co chtěli a pokračovali jsme ve střílení branek ze závěru půle první. Nebýt neproměnění několika vyložených příležitostí (ty největší H. Minařík, P. Ledvinka, J. Jelínek), mohli jsme nakonec i vyhrát. Domácí totiž byli po obrátce prakticky neškodní, vyjma dalekonosné dělovky v samotném závěru, která otřásla břevnem a za zády Z. Řepky se odrazila pouze na brankovou čáru.

Rozhodčí: Tichý

ŽK: 0 - 0

ČK: 0 - 0

Branky za Lišany: 41. V. Hamouz, 5 : 1, 45. Minařík, 6 : 2, 51. V. Hamouz 6 : 3, 57. Ledvinka, 6 : 4, 84. Minařík, 6 : 5. 

SK Lišany: Z. Řepka - J. Hamouz, L. Řepka, Krůta, Zouplna - Bagi, Paseka, Chládek, Žalud - Ledvinka, Kaňák. Hokejově střídali : Feher, V. Hamouz, Minařík, Jelínek.